Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Amazing Anambas is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

Tijd in Tarempa, Anambas:
Mobile  
Amazing Anambas spacer
 anambas - ferry - cruiseschip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - faq Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Amazing Anambas
  bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - vissen - watervallen - strand - cultuur - bedehuizen - cuisine

Anambas, de nieuwe Malediven

Gaat Anambas de Malediven van haar troon stoten als 's werelds meest bekende tropische strandparadijs?

Gaat er bij u nog geen belletje rinkelen bij de naam Anambas, dan bent u zeker niet de enige. Bij de meeste reizigers is Anambas nog onbekend, laat staan dat men het op de kaart kan aanwijzen. De mensen die Anambas wel bekend in de oren klinkt, los van de buurlanden uiteraard, zijn doorgaans liefhebbers van scubaduiken, diepzeevissen of anders zeiljachteigenaars met een voorkeur voor verre zeiltochten.

Dit is verrassend, want zodra je "Anambas" Googlet, dan springen de adembenemende foto's van de zonovergoten Anambasstranden en prachtige azuurgekleurde zee je tegemoet. Als het gaat om visuele pracht en praal en schitterende natuurlijke omgeving, dan zie je meteen het enorme potentieel van Anambas als toeristische trekpleister.

Gezien de jaarlijkse toestroom van toeristen naar de diverse stranden van Thailand, Maleisië, Vietnam enz, kan zelfs met recht gezegd worden dat Anambas zo'n beetje het laatste nog onontdekte eilandenparadijs in de wereld is dat toch vrij eenvoudig te bereiken is. Maar met al die potentie zal dat niet veel langer meer het geval zijn.

Wilt u deze unieke, nog zo goed als onaangeroerde bountyeilandjes voor uzelf meemaken, de hartelijke sfeer van de diverse kleine dorpjes ervaren, de gemoedelijke nostalgie beleven van een verloren tijd en de koloniale panden bezichtigen die er nog altijd staan, dan is nu de tijd om Anambas te bezoeken.

Anambas staat namelijk op het punt om door te breken op de internationale toeristenradar. Niet alleen het groeiend aantal reisbureaus die de archipel hebben ontdekt en inmiddels als bestemming aanbieden zijn hier debet aan. Ook de sterk verbeterende infrastructuur van Anambas zelf zorgt voor een aanzuigende werking voor reizigers van buitenaf.

De verwachting is dan ook dat Anambas uiteindelijk, net als voorgangers Tioman, Malediven, Raja Ampat, om er slechts een paar te noemen, een wereldbefaamde bestemming zal worden voor resorts, 5-sterrenhotels, met bijbehorende spa's, exclusieve restaurants en luxe infinity zwembaden.

Sterker, met het oog op de enorme potentie van de Anambas Archipel is het aannemelijk dat deze idyllische en nog bijna onontdekte vakantiebestemming in de Zuid-C0hinese Zee op termijn zelfs de Malediven van haar troon kan stoten als onbetwiste nummer 1 op de wereldwijde lijst van paradijselijke verweneilandjes. Immers, ook de Malediven begonnen ooit als een low-profile collectie exotische, adembenemende maar grotendeels onbekende eilandjes.

Voordat ook Anambas op dergelijke schaal doorbreekt en definitief wordt afgerekend met de vooralsnog onvervalste en authentieke Anambas ervaring is een bezoek aan deze schitterende regio op korte termijn dan ook zeker aan te raden.
Loading

 


Pulau Lango

Pulau Lima

     Nu trending:
Anambas offers a wealth of awesome outdoors activities
Anambas offers lots of awesome
outdoors activities
Carnivorous pitcher plants are found in Anambas
Carnivorous pitcher plants
are found in Anambas
Anambas' sea water tend to be flat, making it ideal kayaking territory
Anambas' sea water tends to be calm,
ideal kayaking territory
This turtle will be released shortly
This turtle will be released shortlyBesteprijsgarantie