Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Amazing Anambas is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

Tijd in Tarempa, Anambas:
Mobile  
Amazing Anambas spacer
 anambas - ferry - cruiseschip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - faq Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Amazing Anambas
  bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - vissen - watervallen - strand - cultuur - bedehuizen - cuisine

Pulau Ayam

Het azuurblauwe water rondom Pulau Ayam is zo helder dat het eiland als een waar paradijs op aarde geldt als het gaat om snorkelen en duiken, temeer ook de uitgestrekte koraalriffen er nog altijd zo goed als ongeschonden zijn.

Het eiland heeft bovendien een oogverblindend mooi strand en ligt daarnaast dichtbij het moedereiland Jemaja. Hierdoor is Pualu Ayam het weekend camping- en barbecue eiland bij uitstek onder de lokale Anambas bevolking. Ook het feit dat her en der diverse recreatiehuisjes beschikbaar zijn op Pulau Ayam, wordt door kampeerders en picnickers bijzonder op prijs gesteld.

Pulau Ayam ligt op ongeveer een uurtje varen van Kota Letung, het hoofddorp van Jemaja. Althans, wanneer de oversteek per zogeheten pompong wordt gemaakt, de lokale diesel-aangedreven vissersbootjes die men ook vaak voor island-hopping vervoer gebruikt. Er zijn namelijk ook snellere motorbootjes te huur in Letung. Omdat deze buitenboordmotoren hebben, die doorgaans sneller zijn dan de dieselmotoren van pompongs, kun je met zo'n speedboat binnen 15 minuten op Pulau Ayam zijn.

Door de beelsdchone ligging van Pulau Ayam en het werkelijk prachtige strand mag dit eiland niet ontbreken op de lijst van bezoekplekjes in Anambas.

Pulau Ayam
Pulau Ayam

Klik hier als u meer informatie wilt over Pulau Ayam...
Loading
      Nu trending:
Want to own your very own Anambas Paradise Island? Click here
Want to own your very own Anambas
Paradise Island? Click here
Can this be real? A school of dense juvenile barracuda
Can this be real? A dense school
of juvenile barracuda
Looking for a hotel in Singapore? Click here to book your choice room
Looking for a hotel in Singapore?
Click here to book your choice room
Close encounters of the Anambas snorkeling kind
Close encounters of the
Anambas snorkeling kindBesteprijsgarantie