Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Amazing Anambas is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

Tijd in Tarempa, Anambas:
Mobile  
Amazing Anambas spacer
 anambas - ferry - cruiseschip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - faq Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Amazing Anambas
  bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - vissen - watervallen - strand - cultuur - bedehuizen - cuisine

Pulau Mengkait

Het mooie eiland Mengkait is als enige eiland van Anambas tot officieel homestay eiland benoemd. Op Mengkait kunnen vakantiegangers tijdens hun overnachting op het eiland exact beleven hoe het voelt om in een authentiek vissersdorpje de dag door te brengen.

Zo kunnen bezoekers aan Mengkait bijvoorbeeld meemaken hoe beroepsvissers op Pulau Mengkait hun visbenodigheden repareren na een vistocht. En je kunt er ook bij zijn wanneer vissers hun pompong, de kleine vissersbootjes die men in deze regio o.a. bij het vissen gebruikt, weer helemaal gereed maken voor de volgende tocht naar de visgronden rondom Mengkait.

Maar ook kunnen gasten in een van de traditionele hutjes overnachten en bij de vissersbevolking op Pulau Mengkait aanschuiven voor het ontbijt, de lunch en/of het avondeten.

Een homestay verblijf op Pulau Mengkait is niet alleen erg leuk maar ook een heel aparte en leerzame ervaring. En omdat de bevolking van Pulau Mengkait heel warmhartig is, zult u merken dat het bovendien uitstekend toeven is op dit bijna schilderachtige visserseilandje.

Vanzelfsprekend bent u ook geheel vrij om van de ongerepte omgeving te genieten. Tip: bezoek vooral de betoverende kust rondom Pulau Mengkait; m.n. de stranden en de zee zijn hier van ongekende schoonheid. Neem uw snorkelmasker en flippers mee, want Pulau Mengkait biedt, naast het vele natuurschoon op het eiland, ook onovertroffen fraaie onderwater locaties.

Mengkait heet u hartelijk welkom.

Mengkait Eiland
Mengkait Eiland

Klik hier als u meer informatie wilt over Pulau Megkait...
Loading
      Nu trending:
Want to own your very own Anambas Paradise Island? Click here
Want to own your very own Anambas
Paradise Island? Click here
Can this be real? A school of dense juvenile barracuda
Can this be real? A dense school
of juvenile barracuda
Looking for a hotel in Singapore? Click here to book your choice room
Looking for a hotel in Singapore?
Click here to book your choice room
Close encounters of the Anambas snorkeling kind
Close encounters of the
Anambas snorkeling kindBesteprijsgarantie