Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Amazing Anambas is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

Tijd in Tarempa, Anambas:
Mobile  
Amazing Anambas spacer
 anambas - ferry - cruiseschip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - faq Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Amazing Anambas
  bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - vissen - watervallen - strand - cultuur - bedehuizen - cuisine

Pulau Penjalin

Pulau Penjalin is een van de vlaggenschipeilandjes van Anambas. Het is omringd door een schitterend turkooisblauwe zee met rond de kuststrook mooie en zo goed als ongerepte koraalvlaktes in alle denkbare kleuren. Vooral snorkel- en duikliefhebbers mogen Pulau Penjalins onderwater natuur niet missen.

Maar ook om gewoon te zwemmen is Pulau Penjalin uitstekend, temeer omdat het strand van Penjalin tot aan een behoorlijke afstand de zee in nog ondiep blijft. Ideaal voor iedereen die liever wat vaste grond onder de voeten heeft tijdens het zwemmen. Daarnaast is Penjalin uiteraard ook een toplocatie om lekker op het hagelwitte strand te zonnebaden of te picnicken.

Overigens is het aan te bevelen om een camera mee te nemen naar Penjalin, want het natuurschoon van het eiland alleen al is zeer de moeite van het fotograferen waard.

Tot slot, Pulau Penjalin ligt per speedboat op ongeveer een uurtje varen van het in Pulau Siantan gelegen Tarempa, de hoofdstad van Anambas.

Pulau Penjalin: Hagelwit bountystrand
Pulau Penjalin: Hagelwit bountystrand

Klik hier als u meer informatie wilt over Pulau Penjalin...
Loading
 


Kristalhelder water
Kristalhelder water

     Nu trending:
Anambas offers a wealth of awesome outdoors activities
Anambas offers lots of awesome
outdoors activities
Carnivorous pitcher plants are found in Anambas
Carnivorous pitcher plants
are found in Anambas
Anambas' sea water tend to be flat, making it ideal kayaking territory
Anambas' sea water tends to be calm,
ideal kayaking territory
This turtle will be released shortly
This turtle will be released shortlyBesteprijsgarantie