Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Amazing Anambas is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

Tijd in Tarempa, Anambas:
Mobile  
Amazing Anambas spacer
 anambas - ferry - cruiseschip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - faq Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Amazing Anambas
  bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - vissen - watervallen - strand - cultuur - bedehuizen - cuisine

Scubaduiken in Anambas

Omdat Anambas èn nog zo goed als onbekend is, èn slechts lichtbevolkt is, èn tamelijk afgelegen ligt, is de invloed van de mens, m.n. van het toerisme, op het gehele gebied tot op heden nihil. De meeste Anambas eilandjes, stranden en koraalriffen verkeren daardoor nog merendeels in originele staat, onaangeroerd en onveranderd. Dit zie je vooral terug in de onderwaternatuur.

Zeedieren en -planten zijn in grote getalen aanwezig, zowel in verscheidenheid als sec de aantallen van de inheemse talloze dier- en plantsoorten. Dit geldt eens te meer voor de koraalriffen rondom de Anambas eilanden. Deze zijn in de regel uitgestrekt en in blakende gezonheid. Het zeeleven van Anambas is werkelijk van ongekende schoonheid.

Tel daarbij op het absoluut kristalheldere zeewater in de gehele Anambas regio en het is duidelijk dat het hier een waar scubaduikparadijs betreft.

Maar bovendien wordt een deel van het Anambasgebied tijdens de maanden december tot februari, d.w.z. de moessonmaanden, grotendeels afgeschermd van de bij tijd en wijle krachtige noordoostenwind. Het gevolg van deze luwte is dat je er, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Pulau Tioman, 12 maanden per jaar kan scubaduiken.

Wat zijn de beste scubaduiklocaties rond Anambas? Neem zeker een kijkje bij het Igara wrak en bij het Seven Skies wrak. Daarnaast zijn ook Pulau Damar, Pulau Tokong Malang Biru, Pulau Repong and Batu Kataoka scubaplekken waar van alles te zien is; groot en klein onderwaterleven wordt op deze locaties ruimschoots vertegenwoordigd.

Overigens zijn er op Anambas nog tal van duiklocaties die vooralsnog geheel onontdekt zijn. Een unieke uitdaging voor de scubaduiker met hart voor avontuur.

Scubaduiken rond Anambas kan op basis van een liveaboard boot , met over het algemeen Singapore als vertrekpunt, maar uiteraard ook m.b.v. een lokale duikclub op Anambas zelf wanneer u al op de archipel bent.

                                Plaats uw scubaduik informatieverzoek hier

Uw naam:  m.  v.
Adres: 
Woonplaats: 
Land: 
Email: 
Mobiel nummer: 
Aantal duikers: 
Type duiken:   Liveaboard   Vanaf Anambas 
Vertrekdatum:                       
Retourdatum:                       
Uw vraag/opmerking/feedback: 
 


Scubadiving Anambas
Scubadiving Anambas
Loading
      Nu trending:
Want to own your very own Anambas Paradise Island? Click here
Want to own your very own Anambas
Paradise Island? Click here
Can this be real? A school of dense juvenile barracuda
Can this be real? A dense school
of juvenile barracuda
Looking for a hotel in Singapore? Click here to book your choice room
Looking for a hotel in Singapore?
Click here to book your choice room
Close encounters of the Anambas snorkeling kind
Close encounters of the
Anambas snorkeling kindBesteprijsgarantie