Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Amazing Anambas is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

Current time in Tarempa, Anambas:
Mobile  
Amazing Anambas spacer
 anambas - ferry - cruiseschip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - faq Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Amazing Anambas
  bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - vissen - watervallen - strand - cultuur - bedehuizen - cuisine

Waterfalls Anambas

Anambas is maar liefst 3 watervallen rijk. De Neraja, de Air Bunyi en de Temburun watervallen. Het Bahasa woord voor waterval luidt "Air Terjun", wat zoveel als vallend water betekent. Een toepasselijke naam.

De Air Terjun Neraja waterval bevindt zich in een bergachtige regio, vlakbij het dorp Ulu Mares Village, in District Oost, Jemaja. De natuur in dit gebied is weelderig. Rust en stilte voeren in deze prachtige omgeving de boventoon. Zodra je de waterval nadert, merk je vanzelf de bijna ondoorgrondelijke en vredige sfeer die hier heerst. Een zeer aangename ervaring.

De Air Terjun Bunyi waterval is niet ver van het Air Bini Hulu dorpje te vinden, in District Zuid van Pulau Siantan. Het aparte van de Air Terjun Bunyi is dat deze waterval, ondanks de hoogte van acht meter, door de dichte begroeing van de fraaie jungle er omheen, bijna volledig uit het zicht is onttrokken. Heb je de Air Terjun Bunyi waterval eenmaal bereikt, dan waan je je bijna op je eigen geheime privéstek.

Het water onderaan de Air Terjun Bunyi waterval is overigens de moeite van het naar beneden klimmen waard, want deze is, afgezien van de unieke lichtgroene kleur ervan, kraakhelder. Je kunt je, na de zware afdaling, nauwelijks een frisser bad voorstellen dan op deze heerlijk heilzame plek. Een heuglijke ervaring.

Maar het is zonder twijfel de Air Terjun Temburun waterval die met de eer strijkt als het gaat om de titel meest imponerende waterval in de Anambas eilandegroep. Met een hoogte van maar liefst 250 meter is de Air Terjun Temburun waterval niet alleen indrukwekkend maar ook overweldigend te noemen.

De continu stromende watermassa van de Temburun watervall dendert zich, via maar liefst zeven verschillende hoogtes, met een luid geraas naar beneden, om zich dan al kolkend in zee te storten. Een sensationeel spektakel dat je niet mag missen.

Watervallen in Anambas
Watervallen in Anambas

Klik hier als u meer informatie wilt over de watervallen in Anambas...
Loading
  Booking.com


Watervallen in Anambas

Watervallen in Anambas

     Nu trending:
Want to own your very own Anambas Paradise Island? Click here
Want to own your very own Anambas
Paradise Island? Click here
Can this be real? A school of dense juvenile barracuda
Can this be real? A dense school
of juvenile barracuda
Looking for a hotel in Singapore? Click here to book your choice room
Looking for a hotel in Singapore?
Click here to book your choice room
Close encounters of the Anambas snorkeling kind
Close encounters of the
Anambas snorkeling kindBesteprijsgarantie