Tijd in Tarempa, Anambas:
Book nu en bespaar tot 35%!
Amazing Anambas is Officieel Partner van Agoda en Booking.com
Amazing Anambas spacer
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Amazing Anambas
Dit is de site voor mobieltjes. Klik hier voor de desktop website.
Anambas hotel booken? Klik hier voor de laagste prijzen.
  home
ferry
schip
vliegtuig
hotels
promo!
info
galerie
contact
links
sitemap
©opyright
o.g.
faq
desktop
  

Hotels in Anambas

Omdat Anambas wereldwijd nog een nieuwkomer is als het gaat om vakantiebestemmingen, is ook het aanbod aan accommodaties nog niet bepaald ruim. Dit heeft weer tot gevolg dat Anambas nog niet in reisbrochures voorkomt. Een kip-ei situatie dus.

Maar hier komt de afgelopen jaar of twee snel verandering in. Met name reisbureas met een clientele die de voorkeur geeft aan baanbrekende vakanties en reisjes met een wat pionierend en avontuurlijk karakter, hebben Anambas inmiddels ontdekt. Maar ook de homestay-, backpackerswereld en de internationale duik- en zeilgemeenschap (Pag. 84 - 93) hebben Anambas ontdekt en in diverse blogs met lof beschreven.

Mede door deze ontwikkeling neemt het aantal hotelletjes en pensions in de Anambaseilanden momenteel gestaag toe. Het is hierdoor slechts een kwestie van tijd voordat Anambas het omslagpunt bereikt en de grote doorbraak beleeft als internationaal must-go vakantieparadijs.

Wilt u Anambas beleven zoals het nu is, athentiek, vooralsnog onveranderd door het moderne leven en juist met natuur, bounty stranden en het aloude kampongritme nog bijna volledig intact, dan is het zaak om nu te gaan.

Bent u op zoek naar een hotel of een resort op Anambas, maar weet u niet precies waar te beginnen, stuur ons dan gerust een email. We helpen u graag op weg met wat tips of wat voorbeelden van de betere hotels en/of resorts.

Of kijk voor de laatste actie op de Resort Promo Package pagina.

Houdt er s.v.p. wel rekening mee dat de Anambaseilanden niet altijd volledig voorzien zijn van Wi-Fi. Dit geldt ook voor de hotels en pensionnetjes. Met andere woorden heeft u liever meteen antwoord op uw boekingsverzoek, dan kunt u Whatsappen, SMS-teksten of bellen met +62 81270 46 1163. U krijgt dan zo goed als meteen bevestiging van uw reservering. Wel zo prettig.

Anambas Hotel
Anambas Hotel