Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Kayaken in Anambas

Kayaken in Anambas

Kayaken in Anambas

Ok, je hebt de naam "Anambas", horen vallen, je laten vertellen dat deze prachtige archipel bekend staat als de Malediven van Azië. En nu wil je dit vooralsnog voor de buitenwereld grotendeels verborgen en ietwat mysterieuze tropenparadijs wel eens van dichterbij bekijken, de tijdloze natuurschatten op deze idyllische eilandjes persoonlijk ontdekken?

Is dat inderdaad het geval, dan is er geen betere manier om met deze eilandpareltjes kennis te maken dan met je kajak vlak over de koraalriffen rondom de eilandjes te peddelen, op slechts enkele centimeters afstand van al het bonte leven pal onder je. In Anambas is het allemaal binnen handbereik.

Als je je eigen kajak bezit en je bijvoorbeeld per privéjacht naar Anambas reist, dan ben je er sowieso helemaal klaar voor. Het enige dat je moet weten, is welke van de Anambas atolletjes het meest geschikt zijn om een bezoek te brengen. Mijn persoonlijke Top 5: Pulau Penjalin, Pulau Genting, Pulau Lima, Pulau Renggek en Moonrock Lagoon. Maar, eerlijk is eerlijk, er zijn talloze beeldschone locaties in Anambas die voor een kajak expeditie werkelijk ideaal zijn.

Mocht je geen eigen kajak hebben, dan geen nood, want ook dan kun je deelnemen aan een Anambas kajak excursie. Er zijn namelijk ook kajaks te huur in Anambas; d.w.z. zolang je weet waar uiteraard. Voor meer info kun je het formuliertje hieronder verzenden.

Kajakken in Anambas: Escape. Discover. Enjoy.

Verstuur hier je kajakaanvraag. Ik stuur je zo snel mogelijk meer informatie.

  m   v

Like it? Click it :)