Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Kayaken in Anambas

Kayaken in Anambas

Kayaken in Anambas

Ok, je hebt de naam "Anambas", horen vallen, je laten vertellen dat deze prachtige archipel bekend staat als de Malediven van Azië. En nu wil je dit vooralsnog voor de buitenwereld grotendeels verborgen, ietwat mysterieuze tropenparadijs wel eens van dichterbij bekijken, de tijdloze natuurschatten op de kennelijk idyllische eilandjes persoonlijk ontdekken.

Welnu, is er een betere manier om deze eilandpareltjes van dichterbij te bekijken dan door net boven de koraalriffen rondom de eilanden te drijven, op slechts enkele centimeters afstand? Met een kajak kan het. Het kan niet alleen, het is zelfs heel simpel.

Als je je eigen kajak bezit en je bijvoorbeeld per privéjacht naar Anambas reist, dan ben je er sowieso helemaal klaar voor. Het enige dat je moet weten, is welke van de Anambas-eilanden het beste zijn om bij te kajakken. Hoog op de kajaklijst: Pulau Penjalin, Pulau Genting, Pulau Lima en Moonrock Lagoon. Maar, eerlijk is eerlijk, er zijn talloze beeldschone locaties in Anambas die voor een kajak-expeditie werkelijk ideaal zijn.

Mocht je geen eigen kajak hebben, geen nood, want ook dan kun je deelnemen aan het Anambas kajakplezier. Er zijn namelijk ook kajaks te huur in Anambas; d.w.z. zolang je weet waar uiteraard. Voor meer info kun je het formuliertje hieronder verzenden.

Kajakken in Anambas: Escape. Discover. Enjoy.

Verstuur hier je kajakaanvraag.

  m   vLike it? Click it :)