Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Onontdekt Paradijs

Onontdekt Paradijs

Onontdekt Paradijs

Geef de globe een slinger en vertrek! Is dit je reisslogan en hou je van reizen naar verre en afgelegen landen die nog echt ontdekt moeten worden door het toerisme, dan is Anambas jouw ideale bestemming. Als zelfs Google's vakantie anambasAmazing Anambas Spacer resultaten inderdaad zo schaars zijn, dan ziet het er werkelijk echt naar uit dat Anambas nog net zo onontdekt en ongerept is als in het verleden.

Sterker nog, je kunt gerust zeggen dat Anambas een heuse escape locatie is. Deze ongerepte archipel heeft alle ruige kenmerken die onverschrokken reizigers het liefst ervaren. Anambas laat zien hoe de wereld er in zijn oorspronkelijke staat uitzag. Zo zijn er bijvoorbeeld geen glimmende shopping malls in Anambas, geen bedrijfswolkenkrabbers. En ook geen geen stoplichten. Er is geen Grab of Uber. Eerlijk gezegd, als je naar Anambas gaat, dan is het alsof je 50 jaar terug gaat in de tijd. Hoe verplaats je je van A naar B in Anambas? Op het water met zogeheten watertaxi's en voor op het land zijn bromfietsen te huur. Geniet van het leven, leef als een local :)

Ok, dus je hebt je oog laten vallen op dit afgelegen stukje paradijs op aarde in the middle of nowhere, en je hebt besloten om te ontdekken wat voor fraais er allemaal te vinden is hier. Ter info, je kunt er sowieso een een handvol Indonesische Roepia's om verwedden dat je hier geen overladen tourbussen zult tegenkomen en ook geen 13 in een dozijn fastfood restaurants met westerse gerechten. Die zijn hier gewoon niet.

Wat je wel in Anambas zult vinden, afgezien van een vriendelijke, vrijgevige bevolking, rijke geschiedenis, geweldige cultuur en heerlijke keuken, is een glasheldere, azuurblauwe zee, bezaaid met tientallen adembenemende onbewoonde paradijselijke eilanden. En nog veel meer.

Op welke manier je er ook voor kiest om door Anambas te reizen, ondanks eventuele issues op het gebied van transport, communicatie of andere uitdagingen die je er wellicht tegenkomt, ga ervan uit dat je gehele Anambaservaring echt de moeite waar wordt als je je eigen voetsporen creëert. Hier kan het nog.

De Anambas-eilanden zijn nog in geen enkel glossy toeristenbrochure te vinden. Vooralsnog niet in ieder geval. Als je niet kunt wachten om deze adembenemende off-grid eilanden in al hun onschuld en natuurlijke schoonheid te zien, voelen en ervaren, dan is dit het moment om te gaan. Je krijgt hier niet alleen veel meer waar voor je geld dan op de meer bekende tropische bestemmingen, maar je kunt je hier ook nog altijd echt onderdompelen in een authentieke lokale cultuur. Bovendien kun je hier ook echt, al is het maar voor eventjes, je dagelijkse leven, de ratrace en zelfs Covid-19 volledig achter je laten.

Dus geef die wereldbol een slinger en begin je reis met de A. De A van Amazing Anambas.

Meer Informatie?

Verheug je je op een verblijf in een onontdekt tropisch paradijs? Stuur het onderstaande formulier voor meer details...

  m   vLike it? Click it :)