Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Onontdekt Paradijs, Anambas

Onontdekt Paradijs, Anambas

Onontdekt Paradijs, Anambas

Geef de globe een slinger en gáán. Is dat je reisslogan en reis je graag naar verre, afgelegen landen die nog niet ontdekt zijn door het toerisme? Dan is Anambas je ideale bestemming. Als het aantal resultaten van vakantie anambasAmazing Anambas Spacer Googelen zo schaars is, dan ziet het er inderdaad echt naar uit dat Anambas nog onontdekt en ongerept is.

Sterker nog, je kunt gerust zeggen dat Anambas een heuse zogeheten escape locatie is. Deze nog onbekende archipel heeft alle kenmerken die reizigers het liefst ervaren als je er heel even helemaal uit wil zijn. Zo laat Anambas een beetje zien hoe onze wereld er in z'n oorspronkelijke staat uitzag, zonder glimmende shopping malls, bedrijfswolkenkrabbers, stoplichten, Grab Delivery enz. Eerlijk gezegd, als je naar Anambas gaat, dan is het alsof je 50 jaar terug gaat in de tijd. Hoe verplaats je je van A naar B in Anambas? Op het water met zogeheten watertaxi's. En op het land zijn fietsen of brommerjes te huur. Geniet van het leven, leef als een local :)

Goed, je hebt je oog laten vallen op dit onverstoorde stukje paradijs op aarde, dat heerlijk in the middle of nowhere ligt, en je hebt besloten om te ontdekken wat voor fraais er allemaal te zien is. Om te beginnen kun je je er sowieso een handjevol Roepia's om verwedden dat je er geen overladen tourbussen zult tegenkomen. Of Burger King, KFC, Dunkin' Donuts enz. Die zijn hier gewoon niet. Dus dat begint goed.

Wat je wel in Anambas zult vinden, afgezien van een vriendelijke, vrijgevige bevolking, een rijke geschiedenis, een hoop cultuur en een heerlijke keuken, is een glasheldere, azuurblauwe zee, bezaaid met tientallen adembenemende nog onbewoonde paradijs eilandjes. En nog zo veel meer.

Op welke manier je er ook voor kiest om door Anambas te reizen, ondanks eventuele haperingen op het gebied van transport, communicatie of andere uitdagingen die je er wellicht ondervindt, ga ervan uit dat je gehele Anambas ervaring echt de moeite waar wordt als je je eigen voetsporen creëert en niet die van andere volgt. Op Anambas kan het nog.

Anambas is nog in geen enkele toeristenbrochure te vinden. Vooralsnog niet in ieder geval. Als je niet kunt wachten om deze adembenemende off-grid eilandjes in al hun onschuld en natuurlijke schoonheid te zien, te voelen en beleven, dan is dit het moment. Je krijgt er niet alleen veel meer waar voor je geld dan op de meer gangbare tropische bestemmingen zoals Bali of Koh Samui, maar je kunt je in Anambas ook nog altijd echt onderdompelen in een authentieke, inheemse cultuur. Bovendien kun je er ook echt, al is het maar voor eventjes, je dagelijkse leven, de rat race volledig achter je laten.

Dus geef die wereldbol een slinger en begin je reis met de A. De A van Amazing Anambas.

Meer Informatie?

Verheug je je op een verblijf in een onontdekt tropisch paradijs? Stuur het onderstaande formulier voor meer details...

  m   v

Like it? Click it :)