Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Anambas Zeiljacht Cruise

Anambas Zeiljacht Cruise

Anambas Zeiljacht Cruise

Bestaat er een betere manier om een schitterende tropische eilandengroep te ontdekken en te verkennen dan per luxe jacht? Als je je vakantie voor dit jaar aan het plannen bent en je bent op zoek naar iets gedenkwaardigs, iets unieks en absoluut onvergetelijks, chart dan je eigen privéjacht en vaar rond de Amazing Anambas archipel, het laatste verborgen tropenparadijs in Azië.

De Anambas-eilanden zijn er tot op de dag van vandaag in geslaagd om onder de radar van het toerisme te blijven en hebben als gevolg daarvan hun unieke exotische mystiek behouden. Deze adembenemende eilandjes staan niet alleen op één lijn met de Malediven wat betreft hun natuurlijke schoonheid, kraakheldere azuurblauwe zee en uitgestrekte veelkleurige koraaltuinen, maar Anambas is nog steeds zo afgelegen dat je je al zeilend op een oogverblindend mooi soort "Paradise Found" waant.

A fantastic week of sailing, diving and dining the Indonesian Anambas islands: great diving in beautiful corals (world top class i would say) and an expertise insight into great (secret) diving spots (NO other divers anywhere to be seen during the entire trip), the boat had all the comforts one could wish for with excellent accommodation.

Tussen twee haakjes, als het gaat om Covid-19 is er uiteraard niets zo veilig als genieten van je eigen gecharterde jacht, d.w.z. met puur en alleen je eigen reisgezelschap. Beleef deze once-in-a-lifetime zeiljachtexcursie voor zolang deze vooralsnog voor de buitenwereld onbekende eilandjes nog van hun oorverdovende stilte en rust kunnen genieten.

Uw zeiljacht biedt een vriendelijke indeling en beschikt over 4 tweepersoonshutten, elk met eigen badkamer. Kortom, ideaal voor 8 gasten. Door de ruimte en stabiliteit van het vaartuig is er aan comfort en gemak geen gebrek.

De Anambas-expeditie gaat van start in Singapore en begint met een korte tussenstop op Pulau Bintan, net buiten Singapore. Hier ondergaat iedereen de gebruikelijke immigratie- en douaneinspecties voor toegang tot Indonesië. Pulau Bintan is na afloop van de formaliteiten uw vertrekpunt naar Amazing Anambas :)

De eerstvolgende locatie waar vervolgens even kan worden gestopt is wellicht Pulau Bawah, een ware eiland oase en zonder meer een van de paradepaardjes van Anambas. Overigens, de uitgestippelde en daadwerkelijk genomen route is afhankelijk van de weersomstandigheden, schema, duur van de trip, budget enz.

The food was sooooo good!!, option to participate in the sailing for those who wish to with knowledgeable skipper, excellent diving equipment for rent and final but not least, a superb crew of motivated, skilled, professional and very friendly people.

Al naar het noorden eilandhoppend langs een reeks adembenemende Bounty-eilandjes, kom je vervolgens uit bij Tarempa, het grootste dorp in Anambas, gelegen op Pulau Siantan. Vanuit Tarempa vervolgt de cruise naar Letung op Pulau Jemaja, het meest westelijke deel van Anambas.

Tijdens deze unieke passage is er volop gelegenheid voor wateractiviteiten, zoals paddleboarden, duiken, snorkelen, vissen, enz.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de verschillende onbewoonde eilandjes persoonlijk te verkennen. Een unieke mogelijkheid voor wat quality time op uw eigen Robinson Crusoe-eilandparadijsje.

Meer Informatie?

Wilt u meer informatie over het boeken van uw eigen Anambas-jacht? Gebruik onderstaand formulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

  m   vLike it? Click it :)