Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Anambas Zeiljacht Cruise

Anambas Zeiljacht Cruise

Anambas Zeiljacht Cruise

Bestaat er een betere manier om een schitterende tropische eilandengroep te ontdekken en te verkennen dan per luxe zeiljacht? Als je je vakantie voor dit jaar aan het plannen bent en je bent op zoek naar iets gedenkwaardigs, iets unieks en absoluut onvergetelijks, charter dan je eigen privéjacht en vaar rond de Amazing Anambas archipel, het laatste verborgen tropenparadijs in Azië.

De Anambas eilanden zijn er tot op de dag van vandaag in geslaagd om onder de radar van het toerisme te blijven en hebben als gevolg daarvan hun unieke exotische mystiek behouden. De adembenemende atoleilandjes staan niet alleen op één lijn met de Malediven wat betreft hun natuurlijke schoonheid, kraakheldere azuurblauwe zee en uitgestrekte veelkleurige tuinen van koraal, maar Anambas is nog steeds zo afgelegen dat je je al zeilend op een oogverblindend mooi soort "Paradise Found" waant, een ware oase aan het uiterste randje van de wereld.

A fantastic week of sailing, diving and dining the Indonesian Anambas islands: great diving in beautiful corals (world top class i would say) and an expertise insight into great (secret) diving spots (NO other divers anywhere to be seen during the entire trip), the boat had all the comforts one could wish for with excellent accommodation.

Niets zo fijn als genieten van je eigen gecharterde zeiljacht, d.w.z. met puur en alleen je eigen reisgezelschap. Beleef deze once-a-lifetime zeiljachtexcursie voor zolang je nog van de oorverdovende stilte en rust op de voor de buitenwereld onbekende eilandjes kunt genieten.

Uw zeiljacht biedt een vriendelijke indeling en beschikt over 4 tweepersoonshutten, elk met een eigen badkamer. Kortom, ideaal voor 8 gasten. Door de ruimte en stabiele ligging van het vaartuig is er aan comfort en gemak geen gebrek.

Uw persoonlijke Anambas expeditie gaat van start in Singapore en begint met een korte tussenstop op Pulau Bintan, net buiten Singapore. Hier ondergaat iedereen de gebruikelijke immigratie- en douaneinspecties voor toegang tot Indonesië. Pulau Bintan is na afloop van de formaliteiten je vertrekpunt naar Amazing Anambas.

De eerstvolgende locatie waar vervolgens even kan worden gepauzeerd is wellicht Pulau Bawah, een heuse eiland oase en zonder meer een van de paradepaardjes van Anambas. Overigens, de uitgestippelde en uiteindelijk genomen routes zijn afhankelijk van de weersomstandigheden, schema, duur van de trip, budget enz.

The food was sooooo good!!, option to participate in the sailing for those who wish to with knowledgeable skipper, excellent diving equipment for rent and final but not least, a superb crew of motivated, skilled, professional and very friendly people.

Al naar het noorden eilandhoppend, langs een reeks adembenemende Bounty eilandjes, komt het jacht vervolgens uit bij Tarempa, de meest prominente kampong in Anambas, gelegen op het eiland Pulau Siantan. Vanuit Tarempa vervolgt de cruise naar Letung op Pulau Jemaja, het meest westelijke deel van Anambas.

Tijdens deze unieke passage is er volop gelegenheid voor wateractiviteiten, zoals paddleboarden, duiken, snorkelen, vissen, enz.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om met de verschillende onbewoonde eilandjes onderweg kennis te maken. Een unieke gelegenheid om van wat quality time te genieten op je eigen Robinson Crusoe eilandparadijsje.

Meer Informatie?

Wilt u meer informatie over het boeken van je eigen Anambas zeiljacht? Gebruik onderstaand formulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  m   v

Like it? Click it :)