Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Robinson Crusoe Atol

Robinson Crusoe Atol

Robinson Crusoe Atol

Terwijl de wereld de Covid-quarantaine-malaise geleidelijk van zich afschudt, verlangen we allemaal steeds meer naar ons normale leven. We willen allemaal terug naar het leven van vóór Corona.

In feite kunnen velen van ons, na maanden van lockdown, niet wachten om op een welverdiende droomvakantie te gaan en onszelf te hullen in de gelukzaligheid van een klein paradijselijk eiland. Wie wil er op dit moment niet frisse buitenlucht inademen? Wie wil er nou niet zwemmen, snorkelen, kajakken of stand-up peddelen rond een ver, zonovergoten atol?

Maar ik ben ervan overtuigd dat het allerbelangrijkste voor iedereen is dat we zonder zorgen onze droomvakantie kunnen doorbrengen. Prioriteit nummer 1 is dat we ons geen zorgen hoeven te maken dat we misschien Corona krijgen van iemand die we tijdens onze vakantie tegenkomen.

Elke keer als we naar buiten gaan, komen we andere mensen tegen. Dit is nu eenmaal het geval. Is het, met het oog hierop, überhapt mogelijk, om een aantal dagen of zelfs weken, binnen en buiten door te brengen, exclusief met onze partner, onze directe familie of sec ons reigezelschap?

Wat echt perfect zou zijn, zou een verblijf op een privé-eilandje zijn, een privé-eilandresort, exclusief geboekt voor jou en je reisgezelschap.

Een volledig privé-setting, gereserveerd puur voor jou en je medereizigers, zodat je eindelijk dat helse masker af kunt zetten. Dan kun je gezamenlijk echt een compleet zorgeloze tijd doorbrengen, bijvoorbeeld in de ongerepte tropische idylle van Anambas. Wellicht een Robinson Crusoe-achtige retraite, eenvoudig maar met precies de juiste voorzieningen, faciliteiten en comfort...

Tijd voor Robinson Crusoe Atol.

Meer Informatie?

Heeft u een aanvraag over de Robinson Crusoe Atol? Verzend hem hier...

  m   vLike it? Click it :)