Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Robinson Crusoe Atol

Robinson Crusoe Atol

Robinson Crusoe Atol

Terwijl de wereld geleidelijk Covid-19, en de daaruit volgende quarantaine malaise, van zich afschudt, verlangen we ondertussen allemaal steeds meer naar ons normale bestaan. We willen allemaal terug naar het leven van vóór Covid-19.

Sterker nog, na de maandenlange schier eindeloze reeks maatregelen, kunnen we niet langer wachten om op een welverdiende droomvakantie te gaan, ons heerlijk rücksichtslos in de zorgeloze gelukzaligheid van het vakantieleventje onder te dompelen, liefst op een ver tropisch paradijseilandje. Wie wil er nou niet heerlijk frisse buitenlucht inademen? Wie wil er nou niet onbezorgd zwemmen, snorkelen, kajakken of peddelsurfen rond een afgelegen, zonovergoten atolletje?

Los daarvan, ben ik er wel van overtuigd dat het allerbelangrijkste voor iedereen is dat we onze droomvakantie absoluut zonder pandemie besognes kunnen doorbrengen. Prioriteit nummer 1, daar valt niet aan te tornen, is dat we niet constant op onze hoede hoeven te zijn dat we onverhoopt Covid-19 oplopen van iemand die we tijdens de vakantie tegenkomen.

Elke keer als we naar buiten gaan, komen we immers andere mensen tegen. Dat is nu eenmaal het geval als je van huis gaat. Is het, met het oog hierop, überhapt mogelijk, om een aantal dagen of zelfs weken, binnen en buiten door te brengen, exclusief met onze partner, onze directe familie, sec ons eigen reigezelschap? Is contact met onbekenden überhaupt te vermijden als je op vakantie bent?

Wat echt perfect zou zijn, zou een verblijf op een privé-eilandje zijn, een privé-eilandresort, speciaal en alleen geboekt voor jou en je eigen reisgezelschap.

Een volledig privé-setting, gereserveerd puur voor jou en je medereizigers, zodat je onbekommerd en voorgoed je helse masker af kunt zetten. Dan kun je gezamenlijk echt een compleet zorgeloze tijd doorbrengen, bijvoorbeeld in de ongerepte tropische idylle van Anambas. Wellicht bij een Robinson Crusoe-achtige retraite. Eenvoudig maar wel met de juiste voorzieningen en faciliteiten en met precies de juiste mate aan comfort...

Je eigen Robinson Crusoe Atol.

Meer Informatie?

Heb je een vraag over het Robinson Crusoe Atol arrangement? Of een boekingverzoek? Verzend hem hier...

  m   v

Like it? Click it :)