Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Varen naar Anambas

Varen naar Anambas

Varen naar Anambas

Singapore naar Bintan

Als je liever een veerboot naar Anambas neemt, in plaats van het vliegtuig, reis dan eerst naar het eiland Bintan, dat net ten zuiden van Singapore ligt. Vanaf Bintan kun je vervolgens de Bintan veerbootAmazing Anambas Spacer nemen naar Anambas.

Let op: doorgaans moet je de dag voordat de veerboot vertrekt al in Bintan aankomen, aangezien de veerboot naar Anambas vrij vroeg in de ochtend vertrekt. De reden hiervoor is dat de overtocht naar Anambas ongeveer 10 uur duurt. Zorg daarnaast altijd dat je je zitplaatsen voorag hebt geboekt, want deze boot wordt veel door de locals gebruikt.

Vanaf de ferry terminal in Singapore kun je bijvoorbeeld de shuttleboot naar tanjung Pinang nemen, in Bintan ongeveer 1.5 á 2 uur varen.

Bintan naar Anambas

Eenmaal aangekomen in Bintan, ga je naar de veerbootterminal. Na de gebruikelijke procedures kun je dan boarden. Neem wat te eten en te drinken mee, want het kan best een ruk zijn.

Overigens, de veerboot naar Anambas stopt eerst in Letung, dat in Jemaja ligt, voordat men koers zet naar Tarempa, op het volgende eiland Siantan gelegen.

Voor meer algemene informatie over de veerboot naar Anambas, klik hierAmazing Anambas Spacer.

How can I thank you enough for being so helpful. Once again a big thank you for your assistance and putting our mind at rest that the tickets for the ferry are now booked.
-- Marilyn, Cyprus --

Bukit Raya

Naast de Bintan veerboot naar Anambas is er ook de Bukit Raya, een passagierschip dat zo'n 1000 passagiers kan vervoeren.

Hou er echter wel rekening mee dat de Bukit Raya deze route slechts twee keer per maand vaart. Ook is de Bukit Raya lang niet zo snel als de veerboot. D.w.z. het kan tot mar liefst 20 uur duren om Anambas te bereiken.

Ook goed om te weten is dat het schip niet echt een vast schema heeft. M.a.w. het is een beetje een uitdaging om de Bukit Raya van tevoren te reserveren. Maat het kàn wel en het is ook een heel leuke ervaring.

Eureka Snacks

Tot slot is het goed om te weten dat men in de veerbootcabine geen maaltijden aanbiedt. Het is dus een goed idee om een fles water en wat snacks mee te nemen, voor de lekkere trek onderweg. Zoek je overigens een echt heerlijke popcorn om van te snakcen, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen of transvetten? Probeer dan Eureka Snacks. Eureka Snacks popcorn behoort tot de zogeheten gourmet popcorn categorie, o.a. omdat ze uitsluitend van maiskorrels worden bereid van de hoogste kwaliteit en geen GMO bevatten. Maar vooral omdat ze superlekker zijn. Sterker nog, Eureka Snacks zijn mijn lievelingspopcorn :)

Meer details over hoe je met de ferry in Anambas komt? Verstuur hier je informatieverzoek.

     m   v
 
    Vanaf:
    Tot:
    Uw vraag/opmerking/feedback:
 

Opmerking: hou er rekening mee dat reisschema's onregelmatig kunnen uitpakken.

Like it? Click it :)