Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

De boot naar Anambas

Boot naar Anambas

Boot naar Anambas

Als u liever een veerboot naar Anambas neemt, in plaats van een vlucht, ga dan naar Bintan, ten zuiden van Singapore. Vanaf de terminal in Singapore kun je een veerboot nemen naar Bintan - het is ongeveer 2 uur varen.

Vanaf Bintan kunt u de Bintan-veerbootAmazing Anambas Spacer nemen naar Anambas.

Eenmaal aangekomen in Bintan, ga je naar de veerbootterminal. Waarschijnlijk moet u de dag voordat de veerboot vertrekt aankomen, aangezien de Bintan-veerboot naar Anambas vrij vroeg vertrekt, aangezien het ongeveer 10 uur of langer duurt om Anambas te bereiken.

Trouwens, de veerboot naar Anambas stopt eerst in Letung, dat in Jemaja is, voordat hij naar Tarempa op het eiland Siantan gaat.

Voor meer algemene informatie over de veerboot naar Anambas, klik hierAmazing Anambas Spacer.

How can I thank you enough for being so helpful. Once again a big thank you for your assistance and putting our mind at rest that the tickets for the ferry are now booked.
-- Marilyn, Cyprus --

Bukit Raya

Naast de Bintan-veerboot naar Anambas is er de Bukit Raya, een passagierscruiseschip dat bijna 1000 passagiers kan vervoeren.

Hou er echter rekening mee dat de Bukit Raya deze route slechts twee keer per maand vaart. Ook is de Bukit Raya lang niet zo snel als de veerboot. D.w.z. het kan tot 20 uur duren om Anambas te bereiken. Ten slotte heeft dit passagiersschip niet echt een schema als zodanig, dus het is een beetje een uitdaging om van tevoren te reserveren.

Verstuur hier uw verzoek om meer informatie over de ferry naar Anambas

     m   v
 
    Vanaf:
    Tot:
    Uw vraag/opmerking/feedback:
 

Opmerking: houd er met het oog op Covid-19 rekening mee dat reisschema's onregelmatig kunnen zijn.Like it? Click it :)