Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Het vliegtuig naar Anambas

Flight to Anambas

Het vliegtuig naar Anambas

Als je in de kortst mogelijke tijd naar Anambas wilt, moet je het vliegtuig nemen. De vlucht vertrekt elke maandag en zaterdag van Bintan naar Anambas en keert dezelfde dag terug naar Bintan.

De vliegtijd is ongeveer 55 minuten, afhankelijk van het weer en natuurlijk vertragingen op de luchthaven.

De vertrektijd vanaf Bintan is 13.30 uur en de aankomsttijd op Matak Airport is 14.15 uur. De vertrektijd vanaf Matak is 14.40 uur en de aankomsttijd op Bintan is 15.45 uur.

De ticketprijs is US $ 110 voor een enkele reis, maar kan lager zijn als je eerder boekt.

Hou er rekening mee dat het inchecken één uur voor vertrek plaatsvindt en dat een vroege aankomst bij de gate van het vliegtuig ten zeerste wordt aanbevolen. Als je eenmaal in Matak bent aangekomen, moet je een watertaxi naar Tarempa nemen, ongeveer 20 minuten varen met de boot.

Als je het vliegtuig naar Anambas wilt nemen, vul dan onderstaand formulier in om te informeren naar de beschikbaarheid. Je kunt dit formulier ook opsturen als je alleen aanvullende informatie over de vlucht wil opvragen.

Plaats je informatieverzoek over het vliegtuig naar de Anambaseilanden.

     m   v
 
    Vanaf:
    Tot:
    Uw vraag/opmerking/feedback:
 

Opmerking: hou er rekening mee dat reisschema's onregelmatig kunnen uitpakken.

Like it? Click it :)