Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Freediven in Anambas

Freediven in Anambas

Freediven in Anambas

Freediven, een relatief nieuwe vrijetijdsbesteding, trekt de laatste tijd wereldwijd steeds meer liefhebbers aan. De aanleiding voor de toenemende populariteit van freediven? Om te beginnen is freediven echt voor iedereen te doen; zolang je gezond bent van geest en lichaam kun je freediven. Kun je je adem een poosje inhouden onder water, dan kun je in principe freediven. Qua uitrusting heb je slechts een paar zwemvliezen en een stevig duikmasker nodig.

Natuurlijk wordt het ondergaan van een goede medische keuring aanbevolen voor je in het diepe duikt. Geen enkele watersport is geheel zonder gevaar, hoe risicoloos het op het eerste gezicht ook lijkt. Je kunt tenslotte al in zo'n 30 cm water verdrinken. Kortom, de zee moet je te allen tijde absoluut serieus nemen. Voorkomen is beter dan genezen.

Één met de natuur

Freediven in Anambas is een geweldige manier om bijna letterlijk met de natuur te versmelten. Zodra je een keer hebt genoten van het ultieme gevoel van rust, de wonderlijke gewaarwoording dat je één bent met de supervredige onderwaterwereld, zal ook jij het freediven niet meer los kunnen laten.

Of het nu de zoogdierduikreflex is, of het bijna wereldvreemde geluid onder water, of de endorfines die je lichaam aanmaakt in reactie op contact met de zee. Wat het ook is, van freediven krijg je een fantastisch, bijna euphorisch gevoel. Op het moment dat je de gewichtloosheid van het heerlijke en kalme Anambas water ervaart, besef je waarom freedivers geen genoeg krijgen van de fysieke en mentale gelukzaligheid die je beleeft.

Amazing Anambas

Anambas is een afgezonderd, wat mysterieus paradijs in de tropen dat slechts door een beperkt aantal mensen ooit bezocht zal kunnen worden. En het gezelschap dat er ooit zal kunnen freediven is nog exclusiever. Desalniettemin, mocht jij in de maanden maart t/m september in de regio Zuidoost-Azië zijn en je wil graag eens freediven in een heuse onderwater oase, dan moet je echt eens langs Anambas komen. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Ben je een freediver met al wat ervaring of begin je net? Neem contact met me op via onderstaand formulier als je meer informatie wil over freediven in Anambas.

  m   v

Like it? Click it :)