Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Freediving in Anambas

Freediving in Anambas

Freediving in Anambas

Freediving in Anambas: een unieke ervaring

Freediving, een relatief nieuwe sport, wint de laatste tijd wereldwijd aan liefhebbers. Wat is de reden voor de toenemende populariteit van freediving? Om te beginnen is freediving voor iedereen toegankelijk; het enige wat je nodig hebt, is een gezonde geest en lichaam, een paar zwemvliezen en een stevig duikmasker. Als je je adem een poosje kunt inhouden onder water, dan kun je freediven.

Natuurlijk wordt het ondergaan van een goede medische keuring aanbevolen voor je in het diepe duikt. Geen enkele watersport is geheel zonder gevaar, hoe risicoloos het op het eerste gezicht ook oogt. Je hebt tenslotte aan zo' 30 cm water genoeg om te verdrinken. Kortom, de zee moet absoluut serieus worden genomen. Voorkomen is beter dan genezen.

Een met de natuur

Freediving in Anambas is een geweldige manier om letterlijk met de natuur te versmelten. Zodra je eenmaal hebt genoten van het complete gevoel van rust dat je overkomt op het moment dat je één bent met de vredige onderwaterwereld in Anambas, zul ook jij verslaafd zijn aan freediving.

Of het nu de zoogdierduikreflex is, het bijna wereldvreemde surround-geluid onder water, of de endorfines in je lichaam die op de zee reageren, van freediving krijg je een fantastisch gevoel. Op het moment dat je de gewichtloosheid van het warme en kalme Anambas water ervaart, besef je waarom freedivers geen genoeg krijgen van deze fysieke en mentale gelukzaligheid.

Amazing Anambas

Anambas is een beetje een mysterieus paradijs dat slechts een beperkt aantal mensen ooit zal kunnen bezoeken. En nog veel minder mensen zullen er ooit freediven. Echter, mocht je in de maanden maart tot september in de regio Zuidoost-Azië zijn en je wilt graag freediving, dan moet je echt langs Anambas gaan. Je zult er geen spijt van krijgen.

Of je nu al een fatsoenlijke freediver bent of vanaf het begin wil leren hoe je in één adem van de zee kunt genieten, neem contact met me op via onderstaand formulier.

  m   vLike it? Click it :)