Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Vervoer naar Anambas

Vervoer naar Anambas

Vervoer naar Anambas

Dus je hebt besloten om Anambas te verkennen, het mystieke tropische paradijs waar je tot voor kort nog nooit van had gehoord, maar dat je vanaf het begin fascineerde. Oké, een uitstekende keuze. De volgende stap is het vinden van de snelste manier om er te komen.

Welnu, reizen naar Anambas is misschien niet per se het gemakkelijkste om te doen, gezien het feit dat deze verzameling tropische paradijselijke eilanden nog moet worden ontdekt, althans als het gaat om toerisme. Beschouw het als de prijs die u betaalt om als een van de eersten een bijna volledig onbekend grensgebied te betreden.

Dat gezegd hebbende, tijd doorbrengen in Anambas is zeker de moeite waard. Hoeveel ongerepte "Survival" -eilanden zijn er tenslotte over die nog ontdekt moeten worden? Laat staan echt onderzocht?

Lucht of zee

In een notendop: er zijn twee manieren om in Anambas te komen, één snel en één langzaam.

Het vliegtuig brengt je snel naar je bestemming, maar het zal geen verrassing zijn om te horen dat het duurder is. Maar als je graag zoveel mogelijk tijd in Anambas wilt doorbrengen, dan is het vliegtuig zeker de geschikte optie.

Het alternatief is de veerboot. Hou er echter rekening mee dat de reis met de veerboot meer dan 10 uur kan duren. Omdat de prijs voor een veerbootticket echter ongeveer een derde van een vliegticket bedraagt, zullen budgetreizigers vooral de veerbootoptie waarderen.

Overigens is de veerboot de belangrijkste optie voor de lokale eilandbewoners, niet alleen vanwege de lagere kosten, maar ook gezien de veel ruimere bagagelimieten in vergelijking met het vliegtuig. Iets om in gedachten te houden als je van plan bent je duikuitrusting of je kiteboard- / windsurfuitrusting mee te nemen.

Bovendien, in ieder geval voor degenen die geloven dat reizen van A naar B zelf net zo leuk is, kan het nemen van de veerboot als geweldig worden beschouwd. En eerlijk gezegd, door de langere reisduur zul je merken dat je meer gelegenheid hebt om in contact te komen met andere reizigers in de veerboot dan tijdens de kortere vliegreis.

Een laatste punt om op te merken is dat Indonesië, zoals de meeste jonge landen, nogal in opkomst is en als zodanig onderhevig is aan snelle ontwikkeling. Dit geldt voor zijn economie in het algemeen, maar voor zijn infrastructuur en transport in het bijzonder.

Met andere woorden, het resultaat van deze nogal dynamische aard is dat ook die lucht- en veerdiensten voortdurend in beweging zijn. Zorg er dus voor dat je controleert of je het laatste schema, de laatste route en de laatste ticketprijs hebt.

Meer Informatie?

Heeft u een aanvraag over hoe u het beste naar Anambas reist? Verzend hem hier...

  m   vLike it? Click it :)