Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Je eigen woning aan zee in een tropisch paradijs

Je eigen woning aan zee in een tropisch paradijs

Je eigen woning aan zee in een tropisch paradijs

Ga je liever geheel onafhankelijk op reis? Ben je het liefst volledig zelfvoorzienend in plaats dat je voor alle maaltijden in een hotelrestaurant aanschuift, en je dag in en dag uit in een hotelkamer zit? Dan is het goed om te weten dat Anambas, zowel Pulau Siantan als Pula Jemaja, een aantal opties biedt waarbij je helemaal zelfstandig en soeverein je dagen door kunt brengen.

Je maakt op deze manier niet alleen echt deel uit van de lokale bevolking, je leeft ook op dezelfde manier als de lokale bevolking, inclusief waar je je boodschappen doet, hoe je je eten bereidt, de babbeltjes met de buren enz. Ideaal om Anambas ècht te ontdekken.

Deze unieke pandjes zijn dus specifiek bedoeld voor reizigers die toegang willen tot een compleet onderkomen, incluis woonkamer, slaapkamers, keuken en andere typische voorzieningen in een woning, zoals elektrische apparaten, beddegoed, handdoeken, maar ook Wi-Fi e.d.

Hou er overigens rekening mee dat deze woningen niet per definitie zijn aangesloten bij Airbnb of andere dergelijke boekingssites. M.a.w. deze huisjes zijn net zo vaak het bezit van mensen die even zo onafhankelijk zijn als de vakantiegangers die erin verblijven.

Als gevolg hiervan kan het wellicht iets lastiger uitpakken een dergelijk onderkomen online te vinden. Een van de voordelen is daarentegen is wel weer dat de opbrengst niet met een AirBnB gedeeld hoeft te worden.

Een dergelijk onderdak is dus niet alleen ideaal als eigen persoonlijke uitvalsbasis voor het plannen van verkenningen, eilandhopping excursies, jungletochten, snorkeluitjes enz maar met deze vorm van huisvesting weet je tevens dat alle verdiensten binnen de plaatselijke economie blijven.

Meer Informatie?

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over onafhankelijke verblijfplaatsen in Anambas? Gebruik onderstaande formulier...

  m   v

Like it? Click it :)