Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Overnachten in Anambas

Overnachten in Anambas

Overnachten in Anambas

Omdat Anambas wereldwijd nog een nieuwkomer is als het gaat om vakantiebestemmingen, is ook het aanbod aan accommodaties nog niet bepaald ruim. Dit heeft weer tot gevolg dat Anambas nog niet in reisbrochures voorkomt. Een beetje een kip-ei situatie dus.

Maar hier komt de afgelopen jaar of twee snel verandering in. Met name reisbureas met een clientele die de voorkeur geeft aan baanbrekende vakanties en reisjes met een wat pionierend en avontuurlijk karakter, hebben Anambas inmiddels ontdekt.

Maar ook de homestay-, backpackerswereld en de internationale duik- en zeilgemeenschapAmazing Anambas Spacer (Pag. 84 - 93) hebben Anambas ontdekt en in diverse blogs met lof beschreven.

Mede door deze ontwikkeling neemt het aantal hotelletjes en pensions in de Anambaseilanden momenteel gestaag toe. Het is hierdoor slechts een kwestie van tijd voordat Anambas het omslagpunt bereikt en de grote doorbraak beleeft als internationaal must-go vakantieparadijs.

Wil je Anambas beleven zoals het nu is, athentiek, vooralsnog onveranderd door het moderne leven en juist met natuur, Bounty strandjes en het aloude kampongritme nog bijna volledig intact, dan is het zaak om nu te gaan.

Ben je op zoek naar een hotel of een resort op Anambas, maar weet je niet precies waar te beginnen, stuur ons dan gerust een email. We helpen je graag op weg met wat tips of wat voorbeelden van de betere hotels en/of resorts.

Of kijk voor de laatste actie op de Resort Promo Arrangement pagina.

Houdt er s.v.p. wel rekening mee dat de Anambaseilanden niet altijd volledig voorzien zijn van Wi-Fi. Dit geldt ook voor de hotels en pensionnetjes. Met andere woorden heb je liever meteen antwoord op je boekingsverzoek, dan kun je Whatsappen, SMS-teksten of bellen met +62 813 7242 9004. Je krijgt dan zo goed als meteen bevestiging van je reservering. Wel zo prettig.

Meer Informatie?

Heb je een vraag over welk Anambas hotel en/of resort het beste bij je past? Verzend hem hier. Ik kan je desgewenst een aantal suggesties doen.

  m   v

Like it? Click it :)