Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Spa & Wellness in Anambas

Spa & Wellness in Anambas

Spa & Wellness in Anambas

Als je schitterende afgelegen tropische eilandjes wil bezoeken die praktisch nog onontdekt en onontgonnen zijn, maar je hebt ook zin om lichaam, geest en ziel heerlijk te laten verwennen in een adembenemende spa en wellness retraite, denk dan aan Anambas, denk dan aan Pulau Bawah.

Anambas is de idyllische equatoriale oase waar nog bijna niemand van heeft gehoord. De reden dat deze nog ongerepte eilandenketen voor de rest van de wereld tot nu toe onder de radar is gebleven, is dat de adembenemende atol eilandjes zich in een soort paradoxaal niemandsland bevinden.

Spa & Wellness in Pulau Bawah

Spa & Wellness in Pulau Bawah

Vermoedelijk als gevolg van de offshore locatie van Anambas, tussen West-Maleisië en Oost-Maleisië in, maar daarentegen Indonesië eigendom, krijgt deze Malediven-achtige archipel nauwelijks een vermelding op de meeste kaarten.

Sterker nog, zelfs Google Maps zelf, toch de moeder aller "Maps", heeft nog niet echt kennis genomen van dit exotische lustoord; veel van de ongeveer 200 zonnige Anambas-eilandjes worden er nog altijd zonder naam weergegeven, of zijn zelfs überhaupt nog niet eens op de kaarten van Google Maps te zien.

Dat neemt niet weg dat Anambas het paradijselijke domein van Pulau BawahAmazing Anambas Spacer is. Zo is het exclusieve eco-resort op Pulau Bawah heerlijk betoverend en zo intens luxueus, dat je er nooit meer weg wilt. De prachtig ingerichte spa van Pulau Bawah is gewoonweg voortreffelijk. Voor welke behandeling je er ook kiest, je voelt je nadien zowel lichamelijk als geestelijk volledig herboren.

Wil je wat nader kennis maken met Pulau Bawah? Klik hierAmazing Anambas Spacer.

Meer Informatie?

Heb je nog een vraag over de spa in Anambas? Of een boekingverzoek? Verzend hem hier...

  m   v

Like it? Click it :)