Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Spa & Wellness in Anambas

Spa & Wellness in Anambas

Spa & Wellness in Anambas

Als je schitterejde afgelegen tropische eilandjes wilt bezoeken die praktisch nog onontdekt en onontgonnen zijn, maar je hebt ook zin om lichaam, geest en ziel heerlijk te laten verwennen in een adembenemende spa en wellness retraite, denk dan aan Anambas, denk dan aan Pulau Bawah.

Anambas is de idyllische equatoriale oase waar nog niemand van heeft gehoord. De reden dat deze nog ongerepte eilandenketen voor de rest van de wereld onder de radar is gebleven, is dat de adembenemende eilandjes zich in een soort paradoxaal niemandsland bevinden.

Spa & Wellness in Pulau Bawah

Spa & Wellness in Pulau Bawah

Waarschijnlijk omdat Anambas vrij offshore ligt tussen West-Maleisië en Oost-Maleisië, maar toch bij Indonesië hoort, krijgt de archipel nauwelijks een vermelding op de meeste kaarten. In feite heeft zelfs de "King of Maps", Google Maps zelf, nog niet echt kennis genomen van dit kleine tropenparadijs; veel van de ongeveer 200 zonnige Anambas-atollen worden nog altijd zonder naam weergegeven of zijn zelfs überhaupt nog niet in kaart gebracht.

Maar tegelijkertijd is Anambas het etherische domein van Pulau BawahAmazing Anambas Spacer. Pulau bawah, of Neder Eiland, is een exclusief eco-resort zo heerlijk betoverend, zo intens luxueus is dat je er nooit meer weg wilt. De prachtig ingerichte spa van Pulau Bawah is gewoonweg voortreffelijk. Welke behandeling u ook kiest, u voelt zich nadien zowel lichamelijk als geestelijk volledig herboren.

Want to take a closer look at Pulau Bawah? Click hierAmazing Anambas Spacer.

Meer Informatie?

Heeft u een aanvraag over spa & wellness in Anambas? Verzend hem hier...

  m   vLike it? Click it :)