Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Pulau Penjalin

Pulau Penjalin

Pulau Penjalin

Pulau Penjalin is een van de vlaggenschipeilandjes van Anambas. Het is omringd door een schitterend turkooisblauwe zee met rond de kuststrook mooie en zo goed als ongerepte koraalvlaktes in alle denkbare kleuren. Vooral snorkel- en duikliefhebbers mogen Pulau Penjalins onderwater natuur niet missen.

Maar ook om gewoon te zwemmen is Pulau Penjalin uitstekend, temeer omdat het strand van Penjalin tot aan een behoorlijke afstand de zee in nog ondiep blijft. Ideaal voor iedereen die liever wat vaste grond onder de voeten heeft tijdens het zwemmen. Daarnaast is Penjalin uiteraard ook een toplocatie om lekker op het hagelwitte strand te zonnebaden of te picnicken.

Overigens is het aan te bevelen om een camera mee te nemen naar Penjalin, want het natuurschoon van het eilandje alleen al is zeer de moeite van het fotograferen waard.

Tot slot, Pulau Penjalin ligt per speedboat op ongeveer een uurtje varen van het in Pulau Siantan gelegen Tarempa, de hoofdstad van Anambas.

Meer Informatie?

Heeft u een aanvraag over Pulau Penjalin? Verzend hem hier...

  m   vLike it? Click it :)