Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Pulau Penjalin

Pulau Penjalin

Pulau Penjalin

Pulau Penjalin is één van de paradepaard eilandjes van Anambas. Het prachtige atolletje is omringd door een schitterend turkooisblauwe zee met rond de kuststrook bontgekleurde en zo goed als ongerepte koraalvlaktes in alle denkbare vormen en soorten. Vooral snorkel- en duikliefhebbers mogen Pulau Penjalins onderwater natuur niet missen.

Maar ook om er gewoon te zwemmen is Pulau Penjalin uitstekend, temeer omdat het strand van Penjalin tot aan een behoorlijke afstand de zee in nog ondiep blijft. Ideaal voor iedereen die liever wat vaste grond onder de voeten heeft tijdens het badderen, alsmede natuurlijk voor de nog jonge waterratjes. Daarnaast is Penjalin uiteraard ook een toplocatie om lekker op het hagelwitte strand te zonnebaden of te picnicken.

Overigens is het aan te bevelen om een camera mee te nemen naar Penjalin, want het natuurschoon van het eilandje alleen al is zeer de moeite van het vereeuwigen waard.

Tot slot, Pulau Penjalin ligt per speedboat op ongeveer een uurtje varen van het in Pulau Siantan gelegen Tarempa, de hoofdstad van Anambas.

Meer Informatie?

Heb je nog een vraag over Pulau Penjalin? Of een boekingverzoek? Verzend hem hier...

  m   v

Like it? Click it :)