Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Snorkelen in Anambas

Snorkelen in Anambas

Snorkelen in Anambas

Gezien het azuurblauwe kraakheldere zeewater, de ontelbare maagdelijk witte stranden en spectaculaire koraalriffen in de Anambas regio, is het niet bepaald onverwachts dat Anambas een ongekend aantal ideale snorkellocaties biedt.

Vooral rondom de eilanden Pulau Penjalin, Pulau Temawan en Pulau Ayam is het kleurrijke onderwater natuurschoon ongelooflijk fraai. Zowel flora als fauna zijn hier een ware lust voor het oog.

We really enjoyed our trip. The island and the beaches are so beautiful. We even saw turtles.
-- Jullienne, Hong Kong --

Een groot voordeel is bovendien dat veel van de snorkellocaties in Anambas doorgaans niet dieper zijn dan zo'n 2 meter. Hierdoor zijn deze snorkelplekken zeer geschikt voor iedereen die van snorkelen houdt maar niet graag in diep water vertoeft.

Snorkelt u graag en staat u op punt een reisje te boeken naar Anambas, dan is het een goed idee om uw snorkeluitrusting mee te nemen. In Anambas is het namelijk nog niet zo dat snorkelspullen overal verkrijgbaar zijn.

Overigens adviseer ik ook altijd een zwemvest te dragen bij het snorkelen. Veiligheid staat voorop.

Meer Informatie?

Plaats uw snorkelen rondom Anambas informatieverzoek hier

  m   vLike it? Click it :)