Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Snorkelen in Anambas

Snorkelen in Anambas

Snorkelen in Anambas

Gezien het azuurblauwe, kraakheldere zeewater, de ontelbare maagdelijk witte stranden en spectaculaire koraalriffen in de Anambas regio, is het niet bepaald onverwachts dat Anambas een fiks aantal fantastische snorkellocaties biedt.

Vooral rondom de atol eilandjes Pulau Penjalin, Temawan en Ayam is het kleurrijke onderwater natuurschoon ongelooflijk fraai. Dat geldt voor zowel de flora als de fauna. Het is zonder meer een ware lust voor het oog.

We really enjoyed our trip. The island and the beaches are so beautiful. We even saw turtles.
-- Jullienne, Hong Kong --

Een groot voordeel is bovendien dat veel van de snorkellocaties in Anambas doorgaans niet dieper zijn dan zo'n 2 meter. Hierdoor zijn de meeste snorkelplekken geschikt voor iedereen die wel van snorkelen houdt maar niet van diep water.

Snorkel je graag en sta je op punt een reis te boeken naar Anambas, dan is het een goed idee om je snorkelspullen mee te nemen. In Anambas is het namelijk nog niet zo dat snorkelspullen wijd en breid verkrijgbaar zijn.

Overigens adviseer ik ook altijd een zwemvest te dragen bij het snorkelen. Veiligheid staat voorop, ook in ondiep water.

Meer Informatie?

Wil je zeker een paar keer snorkelen wanneer je in Anambas bent? Laat het me hier weten als je nog wat vragen hebt.

  m   v

Like it? Click it :)