Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Schildpadden Spotten

Schildpadden Spotten

Schildpadden Spotten

Als je graag Groene Schildpadden of Karetschildpadden aan land wilt zien komen om te nestelen en hun eieren te leggen, is het goed om te weten dat excursies naar schildpadden worden aangeboden in Anambas.

Het doel van deze trips is niet alleen om kennis beschikbaar te maken, maar ook om de heersende natuur- en milieudoelstellingen van de archipel daadwerkelijk uit te dragen zowel onder als boven het wateroppervlak.

Hou er s.v.p. rekening mee dat het de bedoeling is de schildpadden op voldoende afstand te observeren en in het geheel geen storend element voor de vrouwtjes te vormen. Vrouwtjes die opgeschrikt worden door onverwachte geluiden of het flitsen van camera's breken dikwijls het nest- en legproces halverwege af.

Het is van belang om op te merken dat de eitjes die in dat specifieke geval niet zijn gelegd, daarna mogelijk helemaal niet meer worden gelegd. Het is daarom absoluut noodzakelijk om zo onopvallend mogelijk te blijven bij het observeren van de schildpadden. Met het oog hierop is het ook belangrijk dat u een groenbewuste excursieprovider selecteert.

Omdat vrouwelijke schildpadden meestal na zonsondergang aan wal klauteren, o.h.a. rond of na middernacht, is een overnachting in de meeste gevallen inbegrepen bij de excursie. Zorg er daarom voor dat er voldoende water en snacks beschikbaar zijn. Afhankelijk van het eilandje in kwestie kan er een huisje zijn om in te slapen. Als alternatief kan er een tent worden geregeld.

Your detailed email explanation is highly appreciated ! For me the first timer with whole family, that's really helpful ! Thanks !
-- Junying, Singapore --

Wat neem je mee?

Bij een schildpadexcursie breng je meestal minimaal 24 uur op een van de eilanden door, dus zorg ervoor dat je alle benodigdheden meeneemt, zoals wat extra kleding, je slaapspullen, maar ook genoeg zonnebrandlotion en muggenspray.

Meer Informatie?

Heeft u een aanvraag over schildpadden spotten? Verzend hem hier...

  m   vLike it? Click it :)