Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Bukit Raya

Passenger Ship to Anambas

Bukit Raya

Naast de veerboten die tussen Pulau Bintan en Anambas varen, is er ook de optie om per Bukit Raya naar Anambas te varen. Dit veel grotere maar wat langzamere vaartuig is van origine een cruiseschip dat is aangepast voor de vaart naar Anambas. De Bukit Raya heeft een capaciteit van ruim 1000 passagiers en vaart deze route twee keer per maand.

Het voordeel van de Bukit Raya is dat het schip een aantal nuttige en leuke faciliteiten aan boord heeft die bij de veerboten niet mogelijk zijn. Zo biedt de Bukit Raya niet alleen een aantal KTV lounges voor de liefhebbers, maar wat handige winkeltjes met snacks and frisdrankjes. Er is zelfs een bioscoop en een ruimte waar computerspelltjes gespeeld kunnen worden.

De Bukit Raya heeft gewone zitplaatsen maar er zijn ook hele cabines beschikbaar voor passagiers die liever de mogelijkheid hebben voor een goede nachtrust.

Over nachtrust gesproken, omdat de Bukit Raya, zoals gezegd, niet zo snel vaart als de veerboten, kan de overtocht tussen Pulau Bintan en Anambas zo'n 20 uur in beslag nemen. Kortom, een slaapcabine is in dit licht niet echt een overbodige luxe. Overigens is het iedereen die per Bukit Raya naar Anambas gaat aan te bevelen om sowieso ook een veerbootAmazing Anambas Spacer te reserveren voor de terugreis als men niet van plan is langer dan twee weken in Anambas te verblijven. Immers, de Bukit Raya vaart slechts twee keer per maand over en weer.

Of, als je niet zo heel veel tijd hebt en liever snel ter plekke bent, dan kun je natuurlijk ook met het vliegtuig.

Meer Informatie?

Verstuur hier je Bukit Raya verzoek

     m   v
 
    Vanaf:
    Tot:
    Uw vraag/opmerking/feedback:
 

Like it? Click it :)