Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Pulau Langok

Pulau Langok

Pulau Langok

Pulau Langok is zo klein dat je er in ongeveer 15 minuten omheen kunt lopen. Toch biedt dit heerlijke atol eilandje alles wat een heus paradijsje zou moeten bieden. Om te beginnen heeft Langok een van de mooiste strandjes in de omgeving: zacht helderwit zand, met een ruige met keien bezaaide zuidkant èn een heerlijk stukje zandstrand dat langs de zuidwest- tot noordwestflank loopt.

Het werkelijk idyllische strandje van Langok helt gestaag opwaarts naar waar de boomgrens begint en van daaruit gaan rotsen, jungle en glooiing over in een nogal woeste ondoordringbare wirwar van grillig gewas, struiken en (palm)bomen, dat, hoe verbazingwekkend het ook klinkt, naar alle waarschijnlijkheid nog nooit echt van dichtbij is verkend.

Bovendien, aangezien het is omringd met een overvloed aan koraalsoorten in alle vormen, kleuren en maten, is het duidelijk dat Langok, zeker in relatie tot de bescheiden omvang van het eiland, wellicht de fraaiste koraaltuinen van Anambas in bezit heeft.

Windsurfers, kiteboarders, foiler, maar ook eigenaren van andere kleine vaar- en pleziertuigen kiezen Langok vaak als een van hun lievelingseilandjes, ook vanwege de zeldzame combinatie van wind èn relatief beschutte ligging. Ook is er ruimte te over om de kites op te laten en kun je naar beide kanten lange rakken varen.

Kortom, of je nu zin hebt om een dagje te picknicken, te zonnebaden of te snorkelen òf dol bent op zeilen, Langok belooft een geweldige dag vol fun in de sun te worden.

Meer Informatie?

Heb je nog een vraag over Pulau Langok? Of een boekingverzoek? Verzend hem hier...

  m   v

Like it? Click it :)