Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

Pulau Mengkait

Pulau Mengkait

Pulau Mengkait

Het mooie eilandje Mengkait is als enige eilandje van Anambas tot officieel homestay eilandje benoemd. Op Mengkait kunnen vakantiegangers tijdens hun overnachting op het eilandje exact beleven hoe het voelt om in een authentiek vissersdorpje de dag door te brengen.

Zo kunnen bezoekers aan Mengkait bijvoorbeeld meemaken hoe beroepsvissers op Pulau Mengkait hun visbenodigheden repareren na een vistocht. En je kunt er ook bij zijn wanneer vissers hun pompong, de kleine vissersbootjes die men in deze regio o.a. bij het vissen gebruikt, weer helemaal gereed maken voor de volgende tocht naar de visgronden rondom Mengkait.

Maar ook kunnen gasten in een van de traditionele hutjes overnachten en bij de vissersbevolking op Pulau Mengkait aanschuiven voor het ontbijt, de lunch en/of het avondeten.

Een homestay verblijf op Pulau Mengkait is niet alleen erg leuk maar ook een heel aparte en leerzame ervaring. En omdat de bevolking van Pulau Mengkait heel warmhartig is, zult u merken dat het bovendien uitstekend toeven is op dit bijna schilderachtige visserseilandje.

Vanzelfsprekend bent u ook geheel vrij om van de ongerepte omgeving te genieten. Tip: bezoek vooral de betoverende kust rondom Pulau Mengkait; m.n. de stranden en de zee zijn hier van ongekende schoonheid. Neem uw snorkelmasker en flippers mee, want Pulau Mengkait biedt, naast het vele natuurschoon op het eiland, ook onovertroffen fraaie onderwater locaties.

Mengkait heet u hartelijk welkom.

Meer Informatie?

Heeft u een aanvraag over Pulau Mengkait? Verzend hem hier...

  m   vLike it? Click it :)