Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Airbnb Anambas

Airbnb Anambas

Airbnb Anambas

Altijd al in een fraai traditionele chaletje bij een strand willen verblijven? Met bijvoorbeeld Airbnb kan dat, in het exotische Anambas.

Wat is er mooier dan in slaap vallen met de hypnotiserende kabbelgeluiden van de zee die tegen het zand kabbelt en de wind die door de kokospalmen ruist? Wat is er mooier dan 's ochtends een kopje zelfgemaakte koffie te drinken, terwijl je geniet van het uitzicht op zee vanuit je eigen blokhutparadijsje?

Als je geïnteresseerd bent om een dag, een weekend, een week of zelfs een maand of langer in je eigen huisje te wonen, vul dan onderstaand formulier in. Ik stuur je een aantal voorbeelden van woningen die op dit moment beschikbaar zijn, hier in het prachtige Anambas, mijlenver weg van het drukke vasteland, mijlenver weg van nieuwsgierige blikken. Een plekje met niks als pure rust.

Een eigen "tiny house" in Anambas is het ultieme in privacy, het ultieme in ontspanning en even helemaal van de wereld zijn.

Wil je overigens al het bovenstaande, maar wil je je huisje liever direct bij een Anambas local verhuren, zonder Airbnb als derde partij tussendoor, neem dan hier eens een kijkje.

Meer Informatie?

Heb je een vraag over Airbnb in Anambas? Of een boekingverzoek? Verzend hem hier...

  m   v

Like it? Click it :)