Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

Project Aware Anambas

Project Aware Anambas

Project Aware Anambas

In 1989 besefte een aantal leden van de PADI duikgemeenschap, als gevolg van de gedeelde interesse in hun vriendenkring voor mariene flora en- fauna, dat de gezondheid van de wereldzeeën continu achteruit ging. Om de vele bedreigingen voor onze onderwaterwereld een halt toe te roepen, richtte men Project AWARE op. Het doel van Project AWARE is om de almaar groeiende problemen als het gaat om 's werelds oceanen en zeeën het hoofd te bieden.

Nauwelijks drie jaar later, in 1992, werd Project AWARE Foundation geregistreerd als een onafhankelijke zogeheten 501(c)3 non-profit organisatie in de VS. Zonder de steun van de mondiale duikgemeenschap zou dit overigens niet mogelijk zijn geweest,. Om het wereldwijde bereik verder uit te breiden, werd Project Aware in 1999 officieel een liefdadigheidsinstelling in Engeland. En in 2002 ontving Project AWARE ook in Australië formeel de non-profitstatus.

Sindsdien heeft Project AWARE als hoofddoel het bieden van assistentie bij de aanpak van de diverse milieuproblemen waar onze planeet mee kampt.

Zo is een van de focuspunten van Project AWARE sinds 2011 het beruchte zwerfafvalAmazing Anambas Spacer op zee. Duikers, snorkelaars en liefhebbers van zeilen, surfen, peddelboarden, enz. zijn bij uitstek echter uitermate geschikt om de huidige onfortuinlijke situatie te keren.

De Blauwe Planeet

Maar Project AWARE geeft iedereen de mogelijkheid, niet alleen duikers en snorkelaars, maar alle zogeheten vrienden van de zee, om het verschil te maken, om milieuvervuiling een halt toe te roepen. Ongeacht of men nou professioneel of recreatief betrokken is met de zee.

Zo hebben ruim 1000 duikbedrijven zich sinds de oprichting van Project AWARE belangeloos ingezet voor de bescherming van de zee. Samen met talloze individuele leden van de internationale duikgemeenschap, alsmede tal van andere vrijwilligers die, net als wij, een sterke affiniteit voor de zee hebben.

Zet je ook in voor Project AWARE; niet alleen door lid te worden, maar ook door vrienden, familieleden, echt iedereen, ervan bewust te maken dat onze oceanen onze bescherming verdienen.

Met Project AWARE maken we het verschil. Just do it.

Meer Informatie?

Wil je meer informatie over Project Aware Anambas? Laat het me hier weten

  m   v

Like it? Click it :)