Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
Amazing Anambas

HygienePass in Anambas

HygienePass in Anambas

HygienePass in Anambas

Voor veel reizigers die op het punt staan om een verre vakantie te boeken is het van enorm belang, nu meer dan ooit, dat het hotel of resort waar men wil overnachten 100% veilig is. Waar je ook naartoe gaat, je moet erop kunnen vertrouwen dat het verblijf dat je op het oog hebt absoluut aan alle geldende hygiëne- en Covid-19 maatregelen voldoet. Ben je van plan om voor je vakantie naar Indonesië te gaan, dan is er goed nieuws.

Dankzij de vooruitziende blik van de Indonesische Vereniging van Volksgezondheids, die tesamen met erkend hotelkoepelorgaan RedDoorz het zogeheten HygienePass in het leven hebben geroepen, gloort er namelijk hoop voor de horeca en de gehele toeristenbranche in Indonesië. En dus ook voor iedereen die een rondreis door Indonesië wil maken, maar dan alleen als het veilig kan.

Met HygienePass kunnen hotels en resorts, maar ook pensionnetjes en restaurants, zich opgeven voor een officieel hygiënecode certificaat, vergelijkbaar met HAACP in Nederland. Door dit initiatief hoopt men het vertrouwen terug te winnen bij reizigers van heinde en verre die al enige tijd staan te popelen om weer een verre reis te boeken, maar als gevolg van Covid-19 nog wat terughoudend zijn.

Anno 2022 wordt het aantal etablissementen dat zich successvol aan het HygienePass inspectieproces heeft onderworpen steeds groter. Uitsluitend partijen in de horeca die de uitvoerige HygienePass toets weten te doorstaan, mogen het keurmerk dragen.

Zo wordt er m.b.v. de toets gecontroleerd of de onderneming zich houdt aan de door de overheid gestelde hygiëne- en Covid-19 maatregelen. Hieronder valt het gebruik van desinfectiemiddel en het regelmatig digitaal scannen op lichaamstemperatuur onder zowel het personeel als arriverende gasten. Maar ook op het handhaven van de algemene hygiene, het dragen van een masker, daar waar van toepassing, en de beschikbaarheid van desinfectiemiddelen in openbare ruimtes wordt gecheckt.

Het behoeft geen betoog dat de mondiale reis- en toerismebranche enorm is veranderd sinds Covid-19; Veiligheid en hygiëne spelen tegenwoordig een grotere rol dan ooit. Maar dankzij HygienePass, kan iedereen er zeker van zijn dat er strikt op wordt toegezien dat de horecagelegenheid waar men zich bevindt de hoogste veiligheids- en hygiënenormn hanteert.

Wil je weten welke horecaondernemingen in Anambas het HygienePass keurmerk hebben ontvangen? Met onderstaand formuliertje kun je dat aanvragen.

     m   v
 
    Uw vraag/opmerking/feedback:
 Like it? Click it :)