Op zoek naar de ferry naar Anambas? Op zoek naar een taxi? Op zoek naar openbaar vervoer in Anambas? Op zoek naar vliegtickets voor Anambas?
Tijd Anambas:
NEWS UPDATE: Visa on Arival!
Amazing Anambas

HygienePass in Anambas

HygienePass in Anambas

HygienePass in Anambas

Voor veel reizigers die op het punt staan om een verre vakantie te boeken is het van enorm belang, nu meer dan ooit, dat het hotel of resort waar men wil overnachten 100% veilig is. Waar je ook naartoe gaat, je moet erop kunnen vertrouwen dat het verblijf dat je op het oog hebt absoluut aan alle geldende hygiëne- en Covid maatregelen voldoet. Ben je van plan om voor je vakantie naar Indonesië te gaan, dan is er goed nieuws.

Dankzij de vooruitziende blik van de Indonesische Vereniging van Volksgezondheids, die tezamen met erkend hotelkoepelorgaan RedDoorz het zogeheten HygienePass in het leven heeft geroepen, is het nu voor iedereen die veilig gebruik wil maken van de horeca en de toeristenbranche in Indonesië eenvoudig om te zien welke establissementen aan de normen voldoet. Dat geldt dus ook voor iedereen die een rondreis door Indonesië wil maken, maar dat alleen wil als het veilig kan.

M.b.v. het HygienePass initiatief kunnen hotels en resorts, maar ook pensionnetjes en restaurants, zich opgeven voor een officieel hygiënecode certificaat, vergelijkbaar met HAACP bij ons in Nederland. Met HygienePass mikt men erop het vertrouwen terug te winnen bij reizigers van heinde en verre die al enige tijd staan te popelen om weer een verre reis te boeken maar als gevolg van Covid wellicht nog wat terughoudend zijn.

Anno 2024 wordt het aantal ondernemingen dat zich successvol aan het HygienePass inspectieproces heeft onderworpen steeds groter. Uitsluitend partijen in de horeca die de uitvoerige HygienePass inspectie weten te doorstaan, wordt het keurmerk toegekend.

Zo wordt er met de toets gecontroleerd of de organisatie zich houdt aan de door de overheid gestelde hygiëne- en Covid maatregelen. Hieronder valt o.a. het gebruik van desinfectiemiddel en het regelmatig digitaal scannen op lichaamstemperatuur onder zowel het personeel als de gasten. Maar ook op het handhaven van de algemene hygiëne, het dragen van een masker, daar waar van toepassing, en de beschikbaarheid van desinfectiemiddelen in openbare ruimtes wordt gecheckt.

Het behoeft geen betoog dat de mondiale reis- en toerismebranche enorm is veranderd sinds Covid; Veiligheid en hygiëne spelen tegenwoordig een grotere rol dan ooit. Dankzij HygienePass kan iedereen er zeker van zijn dat er strikt op wordt toegezien dat de horecagelegenheid waar men zich bevindt de hoogste veiligheids- en hygiënenormen hanteert.

Wil je weten welke horecaondernemingen in Anambas het HygienePass keurmerk hebben ontvangen? Met onderstaand formuliertje kun je dat aanvragen.

     m   v
 
    Uw vraag/opmerking/feedback:
 

Like it? Click it :)